Dječji vrtić Vinica pobjednik je natječaja ” Za klince kreativce”

Da se veliki trud i rad isplati svjedoči i rezultati koje smo protekle godine ostvarili u našem vrtiću. Iako je mišljenje mnogih da se u vrtiću samo igra i čuva, moramo vas razuvjeriti. Promišljamo o svakoj aktivnosti koju dajemo djeci, projektima kojima pristupimo sa velikim angažmanom djece i odgojitelja, znanjem i usavršavanjem da bi pruži najbolje.

Rezultati su itekako vidljivi. Protekle godine možemo izdvojiti dva veća projekta koje smo ostvarili i odradili, te smo na njih vrlo ponosni.

Prvi projekt je smotra VINKAJČEK a drugi projekt je naš EKO VRT.

Projekt Eko vrt prepoznat je kao jedan od najboljih projekata u protekloj godini te je DV Vinica pobjednik natječaja ” Za klince kreativce ” kojeg provodi MISS MAMA u suradnji s 24 SATA.

Djeca u vrtiću kroz zabavu uče vrijedne životne vještine, a Miss Mama u suradnji s Pandinim brlogom nagrađuje vrtić koji ih svojim posebnim programom u tome potiče.

U petak 15.12. biti će nam uručena nagrada. Izborna komisija i sponzori u pratnji televizije koja će snimiti kratku reportažu o našem vrtiću, uručiti će vrijednu nagradu sponzora Pandin brlog.

Nagrada uključuje 556 komada igračaka ukupne vrijednosti 5.699.51 eura.

Veselimo se igri u prepunom vrtiću novih igračaka, no sa radom na različitim projektima krećemo dalje.