1. ROĐENDAN DJEČJEG VRTIĆA VINICA

U Dječjem vrtiću Vinica proteklih dana vladalo je posebno raspoloženje, slavio se 1. rođendan Vrtića. Svi znamo da je rođendan jako važan događaj, osobito za djecu pa je stoga slavlje trajalo čitav tjedan uz mnogo prigodnih aktivnosti. Sretan 1. rođendan svom dragom Vrtiću zaželjela su djeca iz skupina „ Ježići“ i „ Bubamarci“  pjesmom i recitacijama dok su mališani iz skupina „Ribice“, „Lavići“ i „Pužići“ pokazala svoje plesne vještine. Proslavi se pridružio i načelnik Općine Vinica, dr. Branimir Štimec koji je uživao u dječjem veselju i slavlju. Mališane je posebno razveselila rođendanska torta koju su s nestrpljenjem čekali. Djeca su puhala svjećicu, dok se Načelnik okušao u rezanju torte. Organiziranim aktivnostima na otvorenome, veselo i razigrano iskoristili smo prekrasan jesenski dan. Posebno oduševljenje kod djece izazvao je napuhanac.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Vinica Kristina Posavi  poželjela je Vrtiću još puno rođendana i da u zajedničkom radu i vremenu provedenom u Vrtiću, Vrtić bude mjesto zadovoljnog, veselog i kreativnog djeteta, ali i mjesto u kojem se očituje zajedništvo djece, roditelja i svih djelatnika.

Načelnik Općine Vinica dr. Branimir Štimec zahvalio se svima i poželio puno proslava u budućnosti te da Dječji vrtić ostane i dalje sigurno i lijepo mjesto u kojem odrastaju naši mališani,